Clubkampioen    Geert  Kierkels
  2‘ plaats            Jeroen v/d Loo
  3‘    ”                  Albert  v/d Kop

Finale driebanden 2023 1e plaats Derk Coenen 2e plaats Cor Kooiman.

Na een spannende strijd om de medailles ging de finale van het driebanden van start op vrijdag 25 augustus tussen Derk Coenen en Cor Kooiman.In de eerste set nam Derk door een prima start een ruime voorsprong op Cor en na 20 beurten stond het 13-4 .Cor kwam prima terug en na 24 beurten werd er gelijkgespeeld in set 1.In de tweede set eenzelfde beeld waarin Derk wederom een ruime voorsprong nam na 20 beurten 13-6. Cor kon  dit niet meer beantwoorden en na 23 beurten won Derk deze set en werd ook kampioen driebanden 2023.Dank verschuldigd aan alle belangstellende voor de support,

Finale libre 2023.

In de 1e wedstrijd werd de partij gespeeld door Eed en Piet.Eed Begon prima aan deze wedstrijd waarin Piet pas na 6 beurten zijn 1e carambole kon maken.Ook in de eindfase was Eed de betere speler en won verdiend in 20 beurten.

De 2e wedstrijd werd gespeeld door Wim en Albert. Wim begon heel sterk aan deze partij en na 10 beurten stond het 82-29. Albert kwam heel sterk terug met een serie van 23 en won uiteindelijk toch nog in 22 beurten.

Om de 3e en 4e plaats werd er nog gespeeld tussen Piet en Wim die door Piet werd gewonnen in maar 9 beurten . (met de helft van de aantal caramboles).

De Finale ging dus tussen Albert en Eed.

Albert begon prima in deze finale en scoorde regelmatig zijn punten,Eed kon geen moment in zijn spel komen .Albert won uiteindelijk in 30 beurten en werd Kampioen 2023.